BSO School-Oost

De buitenschoolse opvang groep, het Wiebelhuis, biedt plaats aan 40 kinderen van 4 – 12 jaar. Deze groep heeft een eigen ingerichte ruimte en de beschikking over het speellokaal en een eigen tuin en het schoolplein.

Naast het hebben van professionele en vaste leidsters op de groepen, is het ook belangrijk dat zij lief en ervaren zijn.
Wij werken zoveel mogelijk met vaste medewerkers op de groepen. Zowel ouders als kinderen hebben hiermee een bekend gezicht en een vast aanspreekpunt.

Dat is niet alleen gemakkelijk voor de ouders. U hoeft immers maar naar 1 locatie om uw kinderen te brengen en weer op te halen. Ook voor broertjes en zusjes is het erg fijn op bij elkaar in dezelfde groep of op dezelfde locatie te zijn. Kinderen kunnen op deze manier veel van elkaar leren en zo kan bv. de grote broer zijn kleine zusje even gedag zeggen als hij uit school is gekomen.

Door de korte lijnen tussen de teamleden gaat belangrijke informatie niet verloren. Zo kan in overleg met de ouders een warme overdracht plaatsvinden wanneer kinderen van het kinderdagverblijf naar de basisschool over gaan. De leerkracht heeft hierdoor direct een goed beeld van het ontwikkelingsniveau van kinderen bij de start op de basisschool, waardoor zij hierop direct in kunnen spelen.

Locatie Oost ”natuurlijk! Sfeer, samenwerking en resultaat’

Naast het aanbieden van activiteiten vanuit  DOENKIDS sluiten we bij de visie van school aan doordat:

  • De natuur vaak wordt verwerkt in de  thema’s.
  • We kinderen zich op hun eigen tempo en niveau laten ontwikkelen.
  • We per thema een gezellige sfeer in onze hoeken en in onze ruimte maken.
  • We kinderen spelenderwijs met elkaar laten samenwerken.

Direct aan de groepsruimte is een ruimte tuin gelegen. De kinderen kunnen hier heerlijk buitenspelen in de wilgenhut, voetballen  of zelf een hut bouwen in de bosjes. Op het schoolplein, waar tevens een grote zandbak en verkeerstuin tuin is kunnen de kinderen ook spelen.

[/fusion_builder_column_inner]

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven
[dc_social_wall id="8000"]