BSO Dorpsstraat

Op de eerste verdieping is een buitenschoolse opvang groep gevestigd. Hier is verdeeld over verschillende ruimtes plaats voor 40 kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij maken ook gebruik van de zolderverdieping, waar nog 3 ruimtes zijn ingericht. Aangrenzend aan het gebouw zijn er 2 tuinen speciaal voor de bso-kinderen.

Naast het hebben van professionele en vaste leidsters op de groepen, is het ook belangrijk dat zij lief en ervaren zijn.
Wij werken zoveel mogelijk met vaste medewerkers op de groepen. Zowel ouders als kinderen hebben hiermee een bekend gezicht en een vast aanspreekpunt.

Bij Kinderopvang Mamaloe bieden we kinderopvang in een huiselijke sfeer, waar je je thuis voelt en het gezellig is. Er zijn verschillende ruimtes die elk een eigen functie heeft. Er is een knutsel kamer, een spelletjeskamer, een timmerkamer , speelzolder en een televisiekamer.  Zo kunnen kinderen zelf kiezen waar en met wie ze willen spelen.

Doordat de locatie centraal, met diverse voorzieningen, waaronder winkels en de bibliotheek op loopafstand gelegen is, kunnen we met de kinderen op pad, bijvoorbeeld naar de bibliotheek of brood brengen naar de hertjes.

Dat is niet alleen gemakkelijk voor de ouders. U hoeft immers maar naar 1 locatie om uw kinderen te brengen en weer op te halen. Ook voor broertjes en zusjes is het erg fijn op bij elkaar in dezelfde groep of op dezelfde locatie te zijn. Kinderen kunnen op deze manier veel van elkaar leren en zo kan bv. de grote broer zijn kleine zusje even gedag zeggen als hij uit school is gekomen.

Buitenspelen is niet alleen gezond, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. In de ruime aangrenzende tuin, kunnen kinderen fijn samen in de zandbak spelen, fietsen, op het klimrek spelen, voetballen op het veldje, enz. We stimuleren de kinderen dagelijks buiten te spelen.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven