Het is nu 6 weken zomervakantie. Tijdens deze vakantie staat het thema – Backpack je gek –  centraal. De kinderen van BSO de Parelridders bezoeken in deze 6 weken heel veel landen van de wereld. Zo gaan de kinderen onder andere naar Afrika, Europa, Azië en Amerika.

 

De kinderen hebben al heel veel interessante activiteiten gedaan die met het thema te maken hebben. Elke dag vliegen de kinderen met het vliegtuig naar een ander land en maken op ze deze dagen verschillende tussenstops voor een knutsel-, bak-, kook- of spelactiviteit. De kinderen hebben gezonde leeuwen koekjes gebakken, Afrikaanse trommels gemaakt, nijlpaarden geknutseld en Smoothies gemaakt. De gezonde leeuwen koekjes waren zo’n succes dat ouders ook het recept wilde hebben zodat ze ze thuis ook nog een keer kunnen maken!

De activiteit Hiking stick was avontuurlijk. De kinderen doken met de leidsters de natuur in, op zoek naar lange stokken. De takken zijn versierd met allerlei andere mooie natuurproducten zoals bloemen, bladeren, gras en veren.

De komende weken staan er nog meer landen op de planning. Zo gaan met het vliegtuig naar China om  sushi en noedels te eten met chopsticks en de we gaan nog met schelpen knutselen. Het worden nog hele leuke vakantie weken.

De leidsters en kinderen van de Parelridders wensen iedereen thuis ook een fijne zomervakantie!