De afgelopen weken was er weer veel te beleven bij de groepen Plom en Parelridders op onze locatie in de Montessorischool in Bergen op Zoom.

 

Opa en oma week bij Plom!

Opa’s en oma’s zijn altijd erg nieuwsgierig naar de belevenissen van hun kleinkinderen.  Afgelopen week stond daarom geheel in het teken van opa en oma. Op alle ochtenden waren de opa’s en oma’s van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons op het kinderdagverblijf Plom. De opa’s en de oma’s hebben gezellig meegedaan met de activiteiten. Ook hebben we heerlijk buiten gespeeld en genoten van het mooie weer buiten. Het was gezellig!

Workshop Beauty bij de Parelridders!

Bij de Parelridders zijn we bezig met de workshop Beauty. Eerst hebben we een beauty woordweb gemaakt, zodat de kinderen konden vertellen over wat ze al wisten over beauty. De kinderen van de Parelridders wisten al veel over Beauty! We hebben een keer nagels gelakt. Dit vonden we heel erg leuk om te doen. En we hadden allemaal hele mooie nagels. Er zijn zelfs mooie figuurtjes met nagellak gemaakt op onze nagels! Ook hebben we bij elkaar vlechten gemaakt. Dit moesten we wel even bij elkaar oefenen maar we hebben hele mooie vlechten kunnen doen bij elkaar. We hebben veel plezier gehad met de workshop Beauty.