Nog een paar weekjes en dan is het weer zomervakantie! Er staat al een superleuk programma uit Doenkids klaar!

Op de opvang hangen de aankondigingen voor het vakantieprogramma  klaar en de kinderen bestuderen deze posters uitvoerig en krijgen al veel zin in de zomervakantie! En de juffen ook! Deze zomer gaat het over de talenten van de kinderen op het gebied van onder andere sport, muziek, koken, mode, film en kunst. En talenten hebben onze kinderen in overvloed! Het weer zit tot nu toe ook mee, het is prachtig! We spelen dan ook lekker veel buiten, maar binnen relaxen is ook erg populair bij onze kids! Wij hebben zin in de zomer!

In onze tuin hebben we een klein ontdektuintje. De plantjes hierin hebben de kinderen vorig jaar gepland. Hierin staan allemaal mooie bloemetjes, tuinkruiden en zelfs een aardbeienplantje. Ook dit jaar doen de plantjes het goed, bijna te goed. In de tuinkruiden bloeide de mooiste bloemen die inmiddels zijn uitgebloeid.

Ons tuintje oogt nu een beetje troosteloos maar onze kinderen hebben daar al goede ideeën voor op papier gezet. Zodra het weer het toelaat gaan we daar een mooi appel of perenboompje planten en daaromheen de lekkerste tuinkruiden!