Sinds 1 april is de bso actief met het speelplan van Mamaloe. Elke dag worden er leuke activiteiten aangeboden op verschillende ontwikkelingsgebieden.

De eerste cyclus van het speelplan is nu voorbij en het tweede plan staat al klaar. De kinderen hebben erg enthousiast en positief gereageerd. Zo zijn wij moestuintjes gaan planten, met verhaaldobbelstenen verhalen gemaakt, lente diertjes van wol gemaakt en ga zo maar door.Nu het lekkere weer is aangebroken en de tweede cyclus van het speelplan van start gaat, proberen we deze activiteiten zoveel mogelijk buiten uit te voeren. Daarnaast zijn de kinderen lekker buiten aan het picknicken en genieten van het leuke speelplein van de Aanloop waar ze ook gezellig samen kunnen spelen met kinderen uit de buurt.

Vanaf week 20 zijn we bij de bso ook van start gegaan met de leefregel van de week. Wat houdt dit in?

De kinderen mogen elke week een leefregel verzinnen waaraan iedereen zich hoort te houden. Hierdoor worden de kinderen bewust gemaakt van verschillende sociaal emotionele aspecten en leren ze rekening te houden met en respect voor elkaar te hebben. Deze week hebben wij als leefregel; Wij luisteren naar elkaar!