De carnaval komt er weer aan en we zijn bij de Zeebonken druk bezig met de voorbereidingen. De kinderen zijn namelijk 4 februari begonnen met het maken van maskers. En niet zomaar maskers van papier of karton, maar maskers gemaakt van papier maché.

Hiervoor zijn natuurlijk veel kranten voor nodig en daar hebben de kinderen en ouders goed mee geholpen deze te verzamelen!  Eerst moesten de kranten in stukken gescheurd worden voordat we konden gaan beginnen met het beplakken van de ballonnen. Het beplakken van de ballonnen is een lekker kliederwerk! Veel lijm op de kranten en ballonnen, en natuurlijk op onze handen. Dat vonden we gelukkig niet erg!

Als er straks genoeg kranten op de ballon geplakt zijn, en het masker stevig genoeg is, kunnen de kinderen hun masker gaan versieren. Lekker verven als een leeuw of een olifant! Of misschien wel een leuk gezicht, beplakken met kurken, confetti of allerlei ander materiaal. Wat het ook wordt, het resultaat zal vast prachtig zijn! Wij zijn erg benieuwd!