Bij bso het Schouwspel ( in basisschool de Rode Schouw) is een workshop van 4 weken georganiseerd, waarin wij allerlei verschillende sportactiviteiten aanbieden. De kinderen kunnen zich hiervoor gratis inschrijven.

Het zijn leuke en uitdagende activiteiten waarin de kinderen goed moeten samenwerken en lekker hun energie kwijt kunnen. We beginnen de 1e week met levend stratego op het Groene Hart.

De tweede week gaan we een bootcamp doen, waarin de kinderen lekker bewegen. Een bootcamp is een soort parcours met verschillende objecten waar de kinderen overheen moeten klimmen en klauteren.

De derde week gaan we de Olympische zomerspelen houden. Dit zijn allemaal verschillende spelletjes met het Olympische thema.

De laatste week is er een leuke afsluiter met een puzzeltocht. De kinderen moeten dan foto’s terug vinden in en om het Groene Hart en als ze die plek hebben gevonden moeten ze een opdracht uitvoeren. Tijdens deze puzzeltocht zijn er ook opdrachten die je in teams moet uitvoeren. Het beste team krijgt een prijs bij winst.

Dus ook voor sport en spel ben je bij bso het Schouwspel op het juiste adres!