Wat een feest! Alle kinderen van de Zeester, mochten met Jokie en Jet mee op reis! Een hele week lang mochten we met Jokie en Jet elke dag leuke activiteiten doen. In de koffer van Jokie zat elke dag een andere activiteit om samen met de kinderen te beleven.

Zo hebben we zelf pannenkoeken gebakken en had Jokie flessenpost meegenomen die hij had gevonden. Er moest een schat gezocht worden en de kinderen gingen mee op zoek. Na een lange zoektocht is het gelukt, de schatkist was terecht en er zat wat lekkers in mmmm!

Vervolgens gingen we op safari met Jokie. Onderweg kwamen wij allemaal dieren tegen waarbij er een opdracht gedaan moest worden, we werden echte tijgers, er werd gedanst als een papagaai en gestampt als een olifant.

In de gymzaal was er een echte kermis. Jokie nam de kinderen mee, de kinderen konden springen op het springkussen, eendjes vangen, blikgooien en heerlijke popcorn of suikerspin eten.

De feestelijke week is afgesloten met een feestelijke disco. De gymzaal was helemaal omgetoverd in een feestzaal met allemaal lichtjes, ballonnen, slingers en confetti.

Het was een heel leuke en gezellige week!