Wat gaat een jaar snel voorbij! Voordat je het weet zitten we in de maanden november, december en werken we toe naar het einde van het jaar 2022.Ook op BSO Het Wiebelhuis, locatie Oost, zijn we daar heel druk mee bezig!

We zijn eerst begonnen met 5 december activiteiten, zodat we de groep konden versieren met allemaal Sintjes en Pietjes. Hier kwamen ook nog oranje en rood/wit/blauwe vlaggetjes bij, omdat het WK voetbal is begonnen.

In de kerstvakantie hebben we het thema; ’Wensen Wonderland”. Om de groep aan te kleden met dit thema zijn we hier ook alvast mee begonnen. Op de gang hangt een themaposter met daarop kinderen die van het ene wonder naar het andere sleeën. Natuurlijk willen wij van het Wiebelhuis dit ook beleven en hebben we ons er allemaal op een slee achter geplakt. Zo kunnen wij ook mee op avontuur!

Tussendoor hebben we ook nog de dagelijkse activiteiten van het Speelplan. Eén van de activiteiten was het maken van een ijsbeer. Omdat we het hebben gemaakt van een eierkoek in plaats van een rijstwafel, hebben we het gewoon een bruine beer genoemd! Met witte pasta of smeerkaas, hebben we een witte snoet gemaakt. De neus was een blauwe bes en de ogen en oren waren honingringen(ontbijtgranen). We hebben ervan gesmuld!

Volgende week gaan we beginnen met kerstversiering en dan is het al bijna vakantie! Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie en prettige feestdagen!!