De Toppers van Sapperdeflap hebben er even op moeten wachten maar ook zij hebben een vernieuwde prachtige sfeervolle ruimte gekregen! En ook al is het  buiten koud en nat en er valt helaas geen sneeuw, bij  de buitenschoolse opvang Sapperdeflap hebben we volop sneeuw!

De Topperruimte is na jaren weer eens goed aangepakt en het resultaat mag er zijn. Er ligt een prachtige vloer, er zit een mooie kleur op de muren, prachtige sfeerverlichting en de aankleding maakt het helemaal af! Er kan wel gezegd worden dat het spelen op zolder nu veel leuker is geworden! Voor degene die onze topperruimte nog niet hebben gezien, je bent altijd welkom om de Topperruimte op Sapperdeflap een keertje te komen bewonderen!

Het is winter, buiten is het koud en nat en helaas er valt geen sneeuw. Het is niet te geloven maar op bso Sapperdeflap hebben we volop sneeuw! De kinderen van bso  Sapperdeflap maken hun sneeuw gewoon helemaal zelf. En wat is dat leuk om te doen, het voelt zacht, nat plakkerig en het ruikt erg lekker. Er worden sneeuwballen gemaakt, er wordt lekker met de handen in het sneeuw gewoeld en er is een echte sneeuwpop gemaakt! Ook hangen er ijspegels voor de ramen, dit kan allemaal op Sapperdeflap! Sapperdeflap is helemaal in winterse sferen!