Tijdens de zomervakantie is Bso de Lachplaneet (gevestigd in basisschool de Aanloop) verhuisd naar een ander lokaal. Het lokaal naast groep 1/2C en tevens het lokaal waar Peuteropvang Koekeloere gevestigd is.

Omdat BSO de Lachplaneet en Peuteropvang Koekeloere de ruimte gaan delen is de groep zodanig ingericht dat beide groepen de groepsruimte kunnen gebruiken.

Eerst zijn de muren voorzien van een likje verf en daarna kon het inrichten beginnen. In de groepsruimte vind je een poppenhoek, bouwhoek, leeshoek en tv hoek. Ook hebben we een knutselkast ingericht waardoor de kinderen zelfstandig aan de slag kunnen voor de mooiste knutselwerkjes.

Er is een puzzel/spelletjeskast waar de puzzels en spelletjes op ooghoogte voor de kinderen te vinden zijn.

In de groepsruimte is een deur aanwezig die ervoor zorgt dat je zo op het speelplein staat zodat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

We gaan het nieuwe schooljaar weer vol energie van start. Het speelplan ligt klaar. Aankomende tijd starten we met een leuke workshop. Wij hebben zin om in de nieuwe BSO groepsruimte te gaan spelen!

Voor degene die nieuwsgierig is geworden na het lezen van dit bericht nodigen we u graag uit om de nieuwe BSO ruimte te komen bewonderen.