In de zomervakantie gaan wij gezellig 6 weken bij de locatie Krabbenkooi spelen. Daar hebben we van alles te doen. We werken bij zowel de BSO als bij het KDV met een leuk thema en in het teken dat thema hebben we allerlei leuke activiteiten. Geen moment om ons te vervelen dus!

In de zomervakantie gaan zowel de kindjes van de BSO als de kindjes van het KDV bij de krabbenkooi spelen. De groepen op de locatie krabbenkooi heten: BSO de Zeebonken en KDV de Zeester.

Kinderdagverblijf (KDV):

Deze zomervakantie staat het KDV in het teken van het thema: mensen.  De kinderen van het KDV doen deze 6 weken verschillen activiteiten in dit thema. Je kunt denken aan: jezelf kleien met klei, hand en voetafdrukjes maken van brooddeeg, diverse boekjes worden er gelezen, voet en hand afdrukjes worden er gemaakt van verf, stemmen herkennen (door op te nemen en af te spelen) en nog veel meer.

Buitenschoolse opvang (BSO):

En bij de BSO was het echt zomer want de 6 weken staan in het thema zon, zee en strand.

Ook gaan ze bij de BSO de gedurende 6 weken allerlei leuke activiteiten doen in het thema van zon, zee en strand. Je kunt hierbij denken aan: fruitcocktails maken, tekeningen maken met gekleurd zand, zandkoekjes bakken, dolfijnen happen en nog veel meer.

We vinden het gezellig om bij de locatie Krabbenkooi te spelen, 6 weken zomervakantie vliegen voorbij.