De kerstboom staat al een paar weken versierd bij ons in de groep, de kerstlampjes worden iedere dag aangezet door de juffen en er wordt veel kerstmuziek gedraaid. Maar deze week hebben we iedere dag echt een groot kerstfeest gevierd bij de Guppies!

Deze week zijn we iedere dag gestart met een heerlijk kerstontbijt. De tafel is mooi gedekt met bekertjes en servetjes en een tafelkleedje. We mogen kiezen uit Yoghi of Chocomel. Er zijn lekkere broodjes en eierkoeken en de kaas en boterhammenworst zijn in de vorm van een kerstboom!  Dat is leuk.

Nadat we lekker gesmuld hebben van ons kerstontbijt, gaan we lekker knutselen. We maken allemaal onze eigen foute kersttrui, die mogen we stempelen met kurken en plakken met versiering. Ook hebben we allemaal een mooi kerststukje gemaakt voor onze papa’s en mama’s. Een takje hier en dan nog kerstballetje daar en het kerststukje is helemaal klaar. Wat kunnen de kinderen dat mooi zeg.

Ook vonden we de kerstmutsen in de verkleedklerenbak. Die hebben we natuurlijk ook nog even op gehad. Ons kerstfeest was geslaagd en we hopen dat iedereen thuis ook een geslaagd kerstfeest gaat hebben. Fijne dagen !

liefs van de Guppies.