De maand van het feesten en de gezelligheid is weer aangekomen. De sint en zijn pieten zijn weer vertrokken naar Spanje. En nu is het tijd voor onze kerstman met zijn rendieren. Onze groep is al mooi versierd met kerstbomen, lampjes, kerstmutsen en alle kinderen zijn al volop aan het knutselen rond het thema kerst.

In de klas mogen de kinderen een echte kerstboom versieren met slingers en kerstballen. Wat een pret beleven de kinderen hiermee en wat wordt de boom toch mooi! De grote boom staat op de kijktafel met echte lampjes erin, dit is toch mooi om naar te kijken. We hebben ook 2 leuke kerstmutsen die we dan wel eens op zetten om ons te verkleden als kerstman. De knutselwerkjes zijn bijvoorbeeld Olaf van Frozen.  We moeten dan ons voetje wit verven en op het papier drukken, wat kriebelt dat soms zeg! De juffen hebben mooie zakjes waar een theelichtje in kan, die mochten de kinderen helemaal zelf verven met verschillende kleuren verf! Wat zijn die mooi geworden!

Die knutselwerkjes kunnen onze papa’s en mama’s voor een klein bedrag kopen op de kerstmarkt tijdens de kerstviering van dit jaar dat op woensdag 19 december plaats zal vinden. De opbrengst van onze werkjes is voor het goede doel (KIKA). Tijdens de kerstviering zal er voor de kinderen ook een leuke dansles worden gegeven en aan het einde kunnen we genieten van een hapje en een drankje wat gemaakt is door de ouders van de kinderen.

Wij zijn al helemaal in de kerstsfeer en hebben zin in de kerstviering!