Bij de Parelridders was het deze week ook meivakantie.

En de vakanties zijn altijd extra gezellig bij Mamaloe want dan hebben we extra veel activiteiten rondom een thema. Deze keer hadden we het thema muziekfreaks! De kinderen hebben in de eerste week van de vakantie onder andere mooie gitaren geknutseld. Met verf mochten ze een kartonnen bordje verven. Ze kozen voor een gitaar met allerlei mooie kleurtjes. Na het drogen nog de snaren erop gelijmd en het resultaat was prachtig.

Ook zijn ze creatief bezig geweest met dropveters. Wat kan je met dropverters maken in het thema van muziekfreaks..? Muzieknoten!! Maar wat zijn muzieknoten eigenlijk?? … Dat hebben we natuurlijk even op de laptop opgezocht en tevens over gekletst! Nu we weten wat muzieknoten zijn en hoe ze er uitzien zijn we aan de slag gegaan. Het was nog best wel moeilijk, maar na even goed geconcentreerd bezig zijn is het resultaat erg mooi geworden.

Verder hebben we nog veel andere leuke activiteiten gedaan, en veel gedanst op verschillende muziek. Het was dus echt een muziekfeest afgelopen week, en het leukste is er komt nog een week aan!