Tijdens ons thema herfst valt er veel te ontdekken bij ons op de groep. Er worden vele materialen aangeboden en is uitdagend voor alle leeftijden.

In de weken 42,43,44 en 45 zijn wij druk bezig geweest met thema Herfst. Onze kijktafel werd elke week uitgebreid met vele materialen over de herfst. We hebben het gehad over het weer! De regen en wat doen we dan? We hebben gekeken naar en gepraat over de herfst in de natuur. De kinderen mochten van thuis ook spulletjes meenemen, zoals bladeren, eikels, kastanjes, dennenappels en nog veel meer. Tevens mochten we ontdekken en spelen met de vele materialen. Zo konden we de bladeren voelen en bladeren wegblazen, kastanjes in bakjes doen, eikeltjes door kokertjes laten rollen, met lepels en pincetten materialen pakken.

De knutselwerkjes hadden ook te maken met de herfst! Er was een knutselwerkje wat te maken had met de regen, maar ook ontdekken door met de klei te kneden en mooie kunstwerken te maken, zoals slakjes en paddenstoelen. We hebben weer veel geleerd over de herfst!