Onze jaarlijkse opa en oma week is weer voorbij. Elk jaar hebben wij bij kinderopvang Mamaloe een opa en oma week. Zo kunnen de opa’s en oma’s eens een kijkje komen nemen in de groep waar hun kleinkinderen spelen.

Ook de kinderen van de groep Klukkluk waren allemaal erg enthousiast. Het was natuurlijk heel spannend dat er opa’s en oma’s op visite kwamen. Vooral de momenten aan tafel waren heel gezellig, want met zoveel opa’s en oma’s erbij is het natuurlijk feest. De kinderen wisten de opa’s en oma’s ook goed te vertellen wat er allemaal ging gebeuren. ‘Nee, we gaan eerst zingen voordat we gaan drinken!’. Het was een gezellige week met enorm veel plezier.

We zijn deze periode bezig met het thema Lente. Aan tafel hebben we dan ook veel liedjes over de lente gezongen. Een favoriet  is:

‘Schaapje, schaapje, heb je witte wol? Ja baas ja baas 3 zakken vol. Een voor de meester en een voor zijn vrouw, een voor het kindje dat bibbert van de kou. Schaapje, schaapje, heb je witte wol? Ja baas, Ja baas 3 zakken vol’.