Op Kiezelrijk was het tijd voor het jaarlijkse zomerfeest en dit jaar was het thema sprookjes. En wat een sprookjesfeest is het geworden zeg bij PO Zandtoren!

 

De juffen hadden de aula mooi versierd met slingers en ballonnen en ook de muziek stond al aan dus het feest kan beginnen. Toen de kinderen binnen kwamen kregen zij allemaal een kaart waarop zij konden afstrepen welke spelletjes zij hebben gedaan.

Bij juf Hasse konden de kinderen een sprookjes speurtocht doen in het bos, ze mochten alle sprookjes figuren zoeken en afstrepen op hun speurkaart. Bij juf Mieke stonden er voor de kinderen heerlijke prinsen en prinsessen drankjes klaar. Juf Angela hielp de kinderen om mooie zwaarden en toverstafjes te knutselen. En bij juf Yvonne mochtend de kinderen blik gooien. De blikken hadden een plaatje van heksen, wolven en draken. En van al die spelletjes krijg je honger dus mochten de kinderen een lekkere chips ketting maken bij juf Isabelle. Ook konden de kinderen bij juf Laura een glittertattoo laten zetten.

Kortom het was een geslaagd sprookjesfeest!