Deze zomer zijn er bij BSO de Zeebonken  al veel nieuwe talenten gespot! Gedurende de eerste weken zomervakantie komen er bij de kinderen allerlei verborgen talenten tevoorschijn. Op het gebied van fashion, sport, kunst, wetenschap, muziek en vloggen laten de kinderen zien wat ze kunnen. En dat is niet mis!!

In de eerste week hebben de kinderen laten zien wat zij weten van films. Ze hebben o.a. het poppetje van de film ‘verschrikkelijke ikke” geknutseld en een filmquiz gedaan. Ook toen kwam de kennis hierover goed naar voren: de kinderen wisten er veel over te vertellen!
De afgelopen week hebben de kinderen al laten zien hoe goed ze kunnen sporten maar ook maakten ze hun eigen medailles! Deze medailles waren dik verdiend want tijdens een potje pionnenvoetbal werden er flink wat punten gescoord!
Er werd ook een voetbalspel geknutseld en met rietjes werd een balletje vooruit geblazen door 2 teams om zodoende te kunnen scoren. En de kinderen staan sinds kort op hun eigen ( zelfgemaakte) Wall of Fame!

Nog een paar weken weken te gaan! We zullen nog veel horen van deze talentvolle kanjers!