Na de meivakantie mochten we 2 weken spelen in de gymzaal. Al onze spullen stonden daar de auto’s, het keukentje, de leeshoek en zelfs onze tafels en stoelen. Dit was even gek. Maar toen we weer terug naar onze ‘oude’ groep mochten, kregen we een mooie verrassing….

De deur moesten we even zoeken want die is verplaatst. Maar nadat we de deur gevonden hadden, kwamen we in een mooie vernieuwde ruimte. We hebben een nieuwe grote keuken gekregen, er is een slaapkamer  gemaakt en zelfs een mooie groene kleur op de muur geschilderd.. Wat vonden we het leuk dat we hier mogen spelen. Onze nieuwe kijktafel, een tafel voor spelletjes en de leeshoek. Alles was weer terug. We hebben de peuters uitgelegd dat er straks ook kleine kindjes komen spelen. En dat zij dan de grootste kinderen zijn. Mogen wij dan helpen met de flesjes? Tuurlijk samen maken we er een gezellige nieuwe Guppies groep van. We hopen dat er heel veel kinderen bij ons komen spelen!

Vanaf 1 juli 2019 bieden wij dus ook 5 dagen per week kinderopvang van 0 – 4 jaar aan in basisschool de Nieuwe Veste in Steenbergen. Voor informatie of inschrijven kunt u terecht op onze website www.mamaloekinderopvang.nl