Tijdens de carnavalsweek konden de kinderen van school de Krabbenkooi weer terecht bij de BSO de Zeebonken . Iedere vakantie verzint de leiding een thema waaraan ze werken. Zo hadden ze in de herfstvakantie thema jungle en in de kerstvakantie Shine like a Star. Na de carnaval verlangen we naar de lente, maar deze vakantie stond het thema wintersport nog centraal.

De activiteiten die we voor iedere vakantie plannen variëren van knutselwerkjes, kookkunsten, drama, educatief en sport. Ook voor deze vakantie was er een planning gemaakt met activiteiten die gericht waren op wintersport. De kinderen konden zich vermaken met een knutselwerk, kookkunst en een sport moment. Door die variatie blijven de kinderen enthousiast en doen ze graag mee.

Het programma van deze (korte)  carnavalsweek bestond uit 3 activiteiten. We hebben een poppetje met skikleren en ski’s geknutseld, heerlijke apfelstrudel   gebakken met vanille ijs en slagroom en gesport  sneeuwmantikkertje. Het was een leuke en gezellige week!