Op vrijdag 14 april 2017 stond er een gezellige paasochtend gepland bij de Zeester. De gehele ochtend was gevuld met allerlei leuke activiteiten omtrent  Pasen.

 

De ochtend startten wij met een heerlijke Paasbrunch. Maar nog niet alle hapjes waren al klaar, dus mochten de kinderen ons helpen. Samen werd er nog eiersalade gemaakt.  De kinderen mochten een half ei en de zelf gezaaide tuinkers in kleine stukjes snijden. Daarna deden we alle ingrediënten bij elkaar en maakten het tot een overheerlijke eiersalade!

 

Daarna konden we met alle kinderen aan de mooi versierde en gedekte tafel. Heerlijk smullen  van al het lekkers, zoals crackers met eiersalade, eierkoeken, krentenbollen en zoete broodjes.

 

Na het eten  poetsten wij met een washand onze handen en monden schoon. Ook werden wij nog geschminkt als Paashaas. En wat er toen binnenkwam…  Wat een verrassing! Het was de Paashaas!!

 

Er werden paaseieren verstopt in de groep.  Alle kinderen mochten om de beurt de paashaas helpen om een paasei te verstoppen. De andere kinderen wachten dan netjes in de gang  totdat er werd verteld dat we het paasei konden gaan zoeken. Wat vond iedereen dit toch leuk om te doen. Iedereen deed dan ook heel enthousiast mee! Helaas was de ochtend weer snel voorbij. Maar wat hebben wij allemaal genoten!