Woensdag 22 juni was het zover, het zomerfeest van bijna alle locaties van Kinderopvang Mamaloe met als thema Circus!
We hadden ontzettend geluk met het mooie weer. Alle kinderen vonden het super leuk dat er zoveel verschillende activiteiten te doen waren. ’s Middags mochten alle kinderen extra komen samen met hun ouders om samen met alle pedagogisch medewerkers en kinderen te genieten van het zomerfeest.

Wat gebeurde er op de locaties van Kinderopvang Mamaloe:

Locatie Dorpsstraat: Daar konden de kinderen sponzen gooien, knutselen, blikken gooien, schminken en er was natuurlijk ook volop te eten en te drinken.
Er stond een echte suikerspinmachine, we hadden een kleine popcornmachine waar de kinderen zelf hun popcorn konden poffen en als klapstuk was er een echte ballonnen clown. De kinderen stonden in de rij voor een mooi ballondier, en ook toverde deze ballon clown zwaarden en bloemen uit zijn ballonnen hoed. Het was heerlijk weer en er werd bij de cocktail bar lekker gedronken en gesnoept.

Locatie Montessori: Daar stond er een groot springkussen. Dit was enorm populair. Daarnaast konden de kinderen verschillende spelletjes doen zoals koekhappen, clowntje prik, estafette, koorddansen en ringwerpen! Er was popcorn, heerlijk drinken en fruitspiesjes.

Locatie  Rode Schouw: Daar was het thema “Zomer”. Er was allerlei zomerdecoratie, en er was een heerlijke tafel vol met heerlijke zomerse lekkernijen. Er waren allerlei spelletjes te doen voor de kinderen zoals flesgooien, pittenzakjes gooien, ballonnenmeppen, schminken, en een mooi springkussen!

Locatie Oost : Daar waren er twee ouders en een opa helemaal verkleed als clown, dat was super leuk! Er waren verschillende activiteiten zoals met gewichten op een bank lopen, cakejes versieren, ballen gooien, clowntjes nat spuiten, ballonnen vouwen en schminken. Ook waren er ijsjes van Crusio.

Locatie Aanloop: Daar mochten de kinderen sponzen gooien tegen pedagogisch medewerker Anouk, was er een ballonnen vouwer, een fotohoek waar de foto’s gelijk werden afgedrukt, schminken, pittenzakken gooien en ijsjes van de Crusio

Locatie Krabbenkooi: Daar was een Pedagogisch medeweker  een ballonnenvouwer. Er waren oudhollandse spelletjes, een springkussen, schminken en ballongooien. Ook waren er snacks in het thema circus zoals popcorn en suikerspin.

Het was een super leuke middag!