Wat fijn dat de zon schijnt. Dan kunnen de kinderen lekker buitenspelen en een mooie zomer knutsel maken. Ook hoeven we dan geen jassen aan te doen en kunnen wij lekker met water spelen.

Om met dit warme weer buiten te spelen, moeten we ons natuurlijk eerst goed insmeren. Dit proberen onze kinderen al heel goed zelf. Want smeren kun je leren! Handpop Josefien heeft in de kring ”voorgedaan” hoe de kinderen dit moeten doen. Op het schoolplein hebben de kinderen met een kwast en water mooie tekeningen gemaakt. Dit zorgde voor mooie tekeningen op het schoolplein. Op de maandagmiddag hebben de kinderen waterpret gevierd. Hierbij hebben de kinderen en de leidsters elkaar lekker nat gemaakt met water.

Op de groep hebben wij dit keer blauw zand waar de kinderen mooie torens mee kunnen bouwen, net als op het strand. En handpop Josefien heeft ook weer gezellig meegedaan! Ook hebben de kinderen als knutsel activiteit een leuke krab gemaakt op het strand. Hierbij mochten de kinderen met zand verven. Het zand zat namelijk in de verf, dit voelde best raar.

Fijne vakantie allemaal en we zien jullie allemaal snel weer!