Tarieven BSO

Bereken je netto bijdrage

De vermelde prijzen zijn inclusief voeding (m.u.v. van dieetvoeding of afwijkende verzorgingsproducten) en vervoer (bso).

Tarieven Buitenschoolse opvang 2021

Mamaloe Kinderopvang hanteert een standaard uurtarief van € 7,88. U kiest standaard de dagen waarop u vaste opvang wenst. Naar wens kunt u deze combineren met opvang tijdens de vakanties.

Soort opvang Tijden Prijs
Voorschoolse opvang (40 weken) 7:30 uur tot begintijd school € 7,88 per uur
Naschoolse opvang (40 weken) eindtijd school tot 18:15 uur € 7,88 per uur
Vakantie-opvang (12 weken, hele dagen) 7:30 tot 18:15 uur € 7,88 per uur
Vakantie-opvang (12 weken, halve dagen) ochtend of middag € 7,88 per uur
Flexibele opvang voorschools of naschools € 8,12 per uur

Op aanvraag is het mogelijk om opvang vanaf 07:00 uur te verzorgen.

Informatie over de kinderopvangtoeslag

Als ouder kunt u de kosten van kinderopvang delen met de overheid. Hoeveel u van de overheid ontvangt, is inkomensafhankelijk. Zie hiervoor de kinderopvangtoeslagtabel.

Op 2 juli 2020 is de app Kinderopvangtoeslag gelanceerd. Hiermee kunnen ouders snel en gemakkelijk wijzigingen doorgeven. Daarnaast kan de Belastingdienst u met behulp van de door ons aangeleverde gegevens ook een signaal geven via de app. Bijvoorbeeld als uw kinderopvangtoeslag waarschijnlijk niet meer klopt. De eventuele wijziging kan dan direct via de app worden doorgegeven. De Belastingdienst heeft de kinderopvang gevraagd om ouders op deze app te wijzen. Kijk op toeslagen.nl en zoek naar ‘app Kinderopvangtoeslag’ voor meer informatie.

U vindt de app in de app-stores onder de naam ‘Kinderopvangtoeslag’.