Oops...
Slider with alias tso not found.

Overblijven op school

Mamaloe ondersteunt op professionele en pedagogisch verantwoorde wijze de schoolpauze op onderstaande scholen,  zodat kinderen halverwege hun schooldag  in een veilige, rustige en gezellige omgeving even  kunnen bewegen en ontspannen.

Oops...
Slider with alias TSO de Nieuwe Veste not found.

Op basisschool de Nieuwe Veste wordt een continurooster gehanteerd. Dat betekent dat de kinderen gezamenlijk tussen de middag in de klas eten. De leerkrachten kunnen u hier meer informatie over geven.

Oops...
Slider with alias TSO de Nieuwe Veste not found.

Op basisschool de Rode Schouw wordt een continurooster gehanteerd. Dat betekent dat de kinderen gezamenlijk tussen de middag in de klas eten. De leerkrachten kunnen u hier meer informatie over geven.

Oops...
Slider with alias TSO Montessori not found.

Op de Montessorischool wordt een continurooster gehanteerd. Dat betekent dat de kinderen gezamenlijk tussen de middag in de klas eten. De leerkrachten kunnen u hier meer informatie over geven.

Oops...
Slider with alias TSO Krabbenkooi not found.

Op basisschool de Krabbenkooi wordt een continurooster gehanteerd. Dat betekent dat de kinderen gezamenlijk tussen de middag in de klas eten. De leerkrachten kunnen u hier meer informatie over geven.

Op basisschool de Aanloop wordt een continurooster gehanteerd. Dat betekent dat de kinderen gezamenlijk tussen de middag in de klas eten. De leerkrachten kunnen u hier meer informatie over geven.

Op School Oost wordt een continurooster gehanteerd. Dat betekent dat de kinderen gezamenlijk tussen de middag in de klas eten. De leerkrachten kunnen u hier meer informatie over geven.