Pedagogisch doel Kinderdagverblijf

Het is een hele stap: je kindje naar het kinderdagverblijf.
Hoe je het ook draait of keert, je geeft je zoon/dochter een deel van de tijd uit handen. De verzorging en opvoeding wordt gedeeld met de pedagogisch medewerkers in wie je vertrouwen hebt, maar die in het begin toch “vreemden” zijn.
Eén van onze belangrijkste uitgangspunten is dat het ‘vreemde’ zo snel mogelijk verdwijnt; dat zowel kinderen als ouders zich thuis voelen bij Mamaloe.
Wij bieden een omgeving waarin kinderen zicht veilig en vertrouwd voelen, en waarin ze samen met andere kinderen spelenderwijs kunnen leren.

Pedagogisch doel Buitenschoolse opvang

Het belangrijkste uitgangspunt van de pedagogische visie van kinderopvang Mamaloe omtrent buitenschoolse opvang is het zo huiselijk mogelijk te laten zijn. Dit komt terug in de inrichting en indeling van de ruimte, maar ook in de dagindeling en de voeding.
De buitenschoolse opvang is vrije tijd. Dat betekent dat kinderen bij ons deze tijd zelf moeten kunnen invullen. Zij kunnen er dus voor kiezen om niet mee te doen met een georganiseerde activiteit. Maar tegelijk proberen wij de kinderen wel te stimuleren en uit te dagen om eens iets nieuws of iets anders te ondernemen.

Slide Heeft u interesse in Mamaloe Kinderopvang? RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Welkom bij Klukkluk

De vakantie is weer voorbij dus zijn we het nieuwe schooljaar begonnen met het thema [...]